Kuvateksti

HENGÄHDYS MEDITAATIORYHMÄT Zoom
�� Vahvistaaksemme ja voimistaaksemme ryhmässämme kasvavaa ja laajentuvaa sydäntietoisuutta, sydämien koherenssin synkronointia - ja voidaksemme poistaa yhä esteitä tämän kaiken tieltä, palaamme sitoutuneempaan ja tiivimpään työskentelyyn myös zoomin kautta.
�� Kun emme käytä aikaa toistemme ulkoisen olemuksen huomioimiseen emmekä mielen tyhjentämiseen puhumalla, saamme enemmän tilaa todellisen Itsen/sielun tasoilla yhtyen Lähteeseen.
�� Osallistujien on siksi hyvä valita huolella häiriötön paikka meditoida.
Jos mahdollista, rauhallinen paikka luonnossa on paras, sillä siellä sydämesi koherenssi, taajuus luonnon kanssa synkronoituu helpoimmin.
�� Plejadien kauniit, mutta vaativat virtaukset ja korkeampi tieto on yhä käytettävissämme siten kun se kullekin aktivaatioääneni kautta kanavoituu.
�� Samoin Mer on palannut opastamaan Maan sisällä olevan Lemurian tietoisuuden entistä suoremmin sydämiimme.
Mer on meille hahmona helposti käsitettävä ilmentymä joka osoittaa meille luonnonviisauden, eri elementtien havannoinnin kautta. Aktivoimalla havaitsemisesi itsessäsi, tulee Mer vastaan ja syventää ymmärrystäsi. Kyse on siis vuorovaikutuksesta, ei opettamisesta. Matkat maan sisään ovat matkoja itseesi ja näyttäytyvät jokaiselle osallistujalle omalla tavallaan.
�� Nämä meditaatiot toimivat parhaiten sille, joka ei hae vain rentoutumista tai muuta ulkopuolelta helposti tulevaa vaan on valmis harjoittamaan ja työskentelemään tavoittaakseen sisäisen totuuden ja ilon sekä sydäntietoisuuden ja -koherenssin kaiken kanssa.
"Niin sisällä kuin ulkona"
��
TALVI- KEVÄTKAUSI 2022 - sitova ilmoittautuminen 15.12.21. mennessä!
Meditaatio yhteensä seitsemänä maanantaina klo 18.30, kesto noin tunnin
Meditaatiosta jää tallenne, joka on kuunneltavissa meditaatioiden välisen ajan eli kaksi viikkoa.

Koko kauden hinta on xxx eur, sis alv, eräpäivä 27.12.22
Kahdessa erässä maksaen, toinen eräpäivä on 7.2.22
Mahdollinen Annelin sairastumisesta johtuva peruuntuminen korvataan ylimääräisellä, erikseen sovittavalla meditaatiopäivällä.
Jos haluat ennen osallistumispäätöstä kokea meditaation, laita viestiä niin lähetän sinulle jonkin edellisen kauden nauhoitteista!
Sekä tiedottamista (zoomin ID numero ja salasanat) että vapaampaa kokemustenvaihtoa varten osallistujien kesken muodostan yhteisen whatsup-ryhmän.
Kun ryhmä on koossa, laitan ryhmään maksuohjeet.
Vastaan ryhmässä myös mielelläni kysymyksiin.
Olet sydämellisesti tervetullut mukaan kanssaluomaan ��

Huom! Zoomiin pääset kirjautumaan ilmaiseksi tietokoneella www.zoom.us tai voit ladata Zoomin appin puhelimeesi/tablettiisi.