Kuvateksti

HENGÄHDYS MEDITAATIORYHMÄT Zoom
�� Vahvistaaksemme ja voimistaaksemme ryhmässämme kasvavaa ja laajentuvaa sydäntietoisuutta, sydämien koherenssin synkronointia - ja voidaksemme poistaa yhä esteitä tämän kaiken tieltä, palaamme sitoutuneempaan ja tiivimpään työskentelyyn myös zoomin kautta.
�� Kun emme käytä aikaa toistemme ulkoisen olemuksen huomioimiseen emmekä mielen tyhjentämiseen puhumalla, saamme enemmän tilaa todellisen Itsen/sielun tasoilla yhtyen Lähteeseen.
�� Osallistujien on siksi hyvä valita huolella häiriötön paikka meditoida.
Jos mahdollista, rauhallinen paikka luonnossa on paras, sillä siellä sydämesi koherenssi, taajuus luonnon kanssa synkronoituu helpoimmin.
�� Plejadien kauniit, mutta vaativat virtaukset ja korkeampi tieto on yhä käytettävissämme siten kun se kullekin aktivaatioääneni kautta/avulla tai itselle suoraan kanavoituu.
�� Samoin Maan energia Mer´in hahmon muodossa on palannut opastamaan Maan sisällä olevan Lemurian tietoisuuden entistä suoremmin sydämiimme.
Mer on meille hahmona/energiamuotona helposti käsitettävä ilmentymä joka osoittaa meille luonnonviisauden, eri elementtien havannoinnin kautta. Aktivoimalla havaitsemisesi itsessäsi, tulee Mer vastaan ja syventää ymmärrystäsi. Kyse on siis vuorovaikutuksesta, ei opettamisesta. Matkat maan sisään ovat matkoja itseesi ja näyttäytyvät jokaiselle osallistujalle omalla tavallaan.
�� Nämä meditaatiot toimivat parhaiten sille, joka ei hae vain rentoutumista tai muuta ulkopuolelta helposti tulevaa vaan on valmis harjoittamaan ja työskentelemään tavoittaakseen sisäisen totuuden ja ilon sekä sydäntietoisuuden ja -koherenssin kaiken kanssa.
"Niin sisällä kuin ulkona"
��
TALVI- KEVÄTKAUSI 2022

Sunnuntaisin, yhteensä kahdeksan kertaa:
16.1., 30.1., 13.2., 27.2., 13.3., 27.3., 10.4. ja 24.4.
Klo 18.30 -noin 19.30 ( Zoomin yhteys alkaa taustamusiikin soidessa vähintään 15 min ennen meditaation aloitusta) .
Meditaatiosta jää tallenne, joka on kuunneltavissa meditaatiokauden ajan noin huhtikuun 2022 loppuun.

Sitova ilmoittautuminen whatsup/signal tai hengahdys@gmail.com 20.12.21. mennessä.

Koko kauden hinta on 240 eur, sis alv, eräpäivä 10.1.22
Kahdessa erässä maksaen, toisen erän 130 eur eräpäivä on 7.2.22
Kuukausimaksuna 65 eur eräpäivät 10.1., 7.2., 7.3. ja 4.4. 

Maksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä.
Mahdollinen Annelin sairastumisesta johtuva peruuntuminen korvataan ylimääräisellä, erikseen sovittavalla meditaatiopäivällä.
Jos haluat ennen osallistumispäätöstä kokea meditaation, laita viestiä niin lähetän sinulle jonkin edellisen kauden nauhoitteista!
Sekä tiedottamista (zoomin ID numero ja salasanat) että vapaampaa kokemustenvaihtoa varten osallistujien kesken muodostan yhteisen whatsup-ryhmän.

Vastaan ryhmässä myös mielelläni kysymyksiin.
Olet sydämellisesti tervetullut mukaan kanssaluomaan ��

Huom! Zoomiin pääset kirjautumaan ilmaiseksi tietokoneella www.zoom.us tai voit ladata Zoomin appin puhelimeesi/tablettiisi.