Share |

Asiakaspalautetta meditaatioryhmistä

Tämän vuoden 2019 aikana pyysin palautteita meditaatioryhmistä. 

Tässä niistä kaksi ja julkaisen ne kirjoittajien luvalla, nimettöminä 🙏

Hei Anneli
Olen ollut ryhmissäsi jo usean vuoden ajan ja edennyt hitaasti mutta varmasti kohti sitä rakkauden tilaa, josta minut on luotu ja jota minä sisimmässäni olen. Mieleni on ollut kovasti kiinni kasvutarinassani, mutta hitaasti ja varmasti olen edennyt kohti vapautumista, samalla haluten myös ymmärtää syvemmin itse prosessia eli miten mieli ja keho toimivat ja mitä mekanismeja ihmisenä olemiseen kuuluu. Olen todella kiinnostunut esim. autonomisen hermoston ongelmista, jotka aikuisia vaivaavat , minulla ollut hankalaa, olen ollut välillä hyvin reaktiivinen, mutta useimmin mennyt jähmettymistilaan, On pelottavaa ja raskasta olla ns. kehossa , kun tulee taistele, pakene tai jähmety refleksejä ja paljon epämääräisiä tuntemuksia, kipuja jne. varsinkin mitä varhaisemmassa vaiheessa traumat ovat syntyneet.
Ryhmissäsi on ollut turvallista ja olen pitänyt tavastasi olla ja puhua, luotan sinuun, olet ollut minulle arvokas ja rakastava peili.

Olen todella sitoutunut omaan kasvuuni ja sitä kautta myös ryhmäämme. Tuon ryhmälle oman rauhaisan ja nöyrän asenteeni, vahvan läsnäolon kehossani ja iloitsen ryhmäläisisstä, jotka auttavat minua omalla läsnäolollaan. On ilo kuuluu tähän naisten yhteisöön.
Olen kaivannut sanoittamista ja jakamista esim. tukahdutetuista tunteista, että puhuttaisiin ääneen vaikka erilaisista häpeän muodoista, sillä häpeä on todella voimakas tunne ja minulla on ollut jopa häpeäidentiteetti.
tseäni on auttanut paljon, että yritän sanoittaa tukalaa oloa ja sitten annan sen olla. Tänään mediksessä onnistuin ensimmäisen kerran olemaan pelkästään läsnä, kun tunsin koko kasvoni ja otsani täyttyvän surusta, tunnistin sen , nimesin sen hiljaa mielessäni ja sitten ANNOIN SEN OLLA SIINÄ, en mennytkään enää tunteen mukana vaan se valkosininen valo, rakkaus huuhtoi sitä tunnetta kehostani pois. En jäänyt siihen kiinni ja se oli aivan mahtavaa, vihdoinkin pääsin tähän pisteeseen, että energia muuntui ihan sekunneissa pois surusta läsnäolon tilaan.

Kiitos siitä kun mainitsit tuon luonnon, itse olen käsittänyt, että ensisijaisesti ihmisen on pidettävä huolta luonnosta sisällänsä, Luin Irene Lyonin sivuilta koskettavan lauseen, jonka kirjoitin ylös: kun pidämme huolta sisäisestä kodistamme, solutasolla, pidämme huolta kollektiivisesta kodistamme. Maasta. me olemme yksi, me olemme luonto. Eli luonnonsuojelu alkaa itsestämme, meidän biologiamme, stressimme, tunteemme, liikkeemme, kiinnostuksen kohteemme, tuomitsemisemme, suhteemme - miten ne voivat?

Lämmin kiitos tämän päivän mediksestä ja iloisin tapaamisiin parin viikon päästä!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Koen vahvasti elämän kutsuvan minua tähän suuntaan. Meditointi ja henkinen polku saa elämäni tuntumaan syvemmältä ja merkityksellisemmältä. Koen vilpitöntä kaipuuta ”kotiin”. Siihen suuntaan kulkeminen on elämässäni tällä hetkellä kaikkein vetovoimaisinta.
Saan ryhmästä konkreettista tukea olla osa jotakin suurempaa ja todellisempaa.

Etsin syvää yhteyttä toisiin naisiin, jotta löytäisin itsestäni uusia puolia ja vahvistuisin sellaisten seurassa, jotka jakavat saman henkisen etsijän identiteetin. Uskaltaudun tunnustelemaan olemustani avoimin mielin turvallisessa seurassa. Olen myös vilpittömän kiinnostunut kuulemaan ja oppimaan muilta naisilta heidän kokemuksistaan.

Haluaisin oppia lisää todellisesta itsestäni ja alkaa myös toimimaan sen ohjaamana entistä rohkeammin.
Kaipaan todellisia juuriani. Mistä minä tulen? Haluaisin tuntea luonnon ikiaikaisen viisauden, erityisesti feminiinisen viisauden, ja oppia myös jakamaan sitä. Tukemaan muita.

Toivon, että uskaltaudumme myös ryhmänä antautumaan vielä rohkeammin ja luottavaisemmin sille, mikä meitä kutsuu ja yhdistää. Pelkistämään, selkeyttämään ja kirkastamaan. Luottamaan ja heittäytymään, toimimaan.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Kiitos.