Share |

Hengähdys-meditaatioryhmä LAHTI

Asiakaspalautteita meditaatioista, klikkaa tästä!

HENGÄHDYS -MEDITAATIORYHMÄ talvi-kevät. 2021

- uuden luomisen ja vastuun ottamisen aikakausi

Hengähdys -meditaatio alkaa aina hiljaisuudessa. Kun saavut ja riisut kenkäsi, jätä niihin myös mielesi.

Hiljaisuus, hiljainen musiikki, hengitys, rummutus, oma äänemme virittää tietoisuuttamme.Jokaisen osallistujan tietoisuus, tunteet ja mielentila vaikuttavat iltojen sisältöön. Anneli Kaunislehdon kanavoima henkimaailman monimuotoinen viisaus, mm. Plejadien tietoisuus, Pyhä Feminiini, kalevalainen/perisuomalainen viisaus ja mahdolliset annetut tehtävät luovat jokaisesta illasta ennalta-arvaamattoman.

Mitä paremmin opimme tuntemaan itsemme tietoisuusharjoittelun myötä, sitä vahvemmin otamme vastuun ajattelustamme, sanoistamme ja teoistamme eli LUOMISESTAMME.

Ohjattu meditaatio on hyvä tuki omalle läsnäolon ja tyyneyden harjottamiselle. Säännöllinen meditaatiotyöskentely luo tasapainoa, harmonisoi, synnyttää voimaa itsessä, eheyttää, rentouttaa ja parantaa kaikilla tasoilla.

Toisinaan meditaatio ja sen sisältö nostattaa tunteita tai mielen vastusta. Näistä on hyvä olla tietoinen ja ymmärtää, että ne ovat vain esteitä kohti selkeytää ja tietoisuutta.

Ryhmät kehittyvät keskinäisessä tietoisuudessa ja siksi ne ovat aloituksen jälkeen suljettuja. Tämä käytäntö luo turvallisen tilan olla ryhmässä.

Meditaation jälkeen juomme yhdessä teetä. Voimme keskustella kokemastamme meditaatiosta tai käytämme piirityöskentelyä, jotta jokainen voi halutessaan tulla kuulluksi.
Varsinaisesti emme kuitenkaan tuo elämäntilanteitamme tai arjen tapahtumia syvemmin keskusteluihin.HENGÄHDYS, Rimpikatu 7 as 3, LAHTI

Torstaisin klo 18- noin 19.30
yhteensä kahdeksan kertaa:
14.1., 28.1., 11.2., 25.2., 11.3., 25.3., 8.4., 22.4.
(korvauspäivä to 6.5. Annelin sairastumisen varalta)

Hinta koko kaudelta on 280 eur, sis.alv 24%. Eräpäivä ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.12.20. (ja kahdessa erässä 2. eräpäivä on 19.2.)

Sitova ilmoittautuminen tekstiviestinä/ whatsupin kautta 040-5685681.
Huomaathan että sitoudut koko kauteen, yhteensä kahdeksaan kertaan. Maksu palautetaan vain lääkärintodistuksella ja/tai jos peruutus tulee Hengähdyksen puolelta.

Kun ilmoittautumisia on riittävästi - ja mikäli viranomaisten ohjeistukset koronan vuoksi eivät muutu, saat vahvistuksen ja voit maksaa osallistumisen www.hengahdys.fi Kauppa kautta.

Ryhmälle tehdään oma whatsup-ryhmä tiedottamista varten.

Sydämellisesti tervetuloa ryhmään!


Anneli Kaunislehto
Näkijä, henkinen valmentaja


www.hengahdys.fi
Facebook: Hengähdys
Instagram: hengahdys_annelikaunislehto
hengahdys@gmail.com

+ 358 40 5685681 (vain tekstiviestit)
0700 0 88800 (2,38+pvm) puhelintulkinnat ilman ajanvarausta

Henkilökohtaiset, puhelin-ja whatsup-tulkinnat ajanvarauksella tekstiviestein 040-5685681 tai sähköpostilla hengahdys@gmail.com

Meditaatioryhmät, retriitit, kurssit, luennot

Y-tunnus 1624713-9, Alvrek